Lærkedal

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Udlejning af Lærkedal

E-mail Print PDF

Udlejning af Lærkedal sker ved at henvende sig til Trente Mølle. Dette gøres lettest ved at bruge kontaktformularen her på siden - men du er også meget velkommen til at ringe til os på 62681979. For at gøre det lettere for dig selv, så bedes du specielt i sommerhalvåret ringe til os mandag eller torsdag. Her sidder Anne Marie klar ved telefonen, mens vi andre forhåbentlig er ude og undervise.

Lærekedal kan lejes til lejerskole af skoler, foreninger og til kursus med natur, miljø og friluftsindhold, men vi gør opmærksomhed på at Lærkedal ikke kan lejes til private arrangementer, som f.eks fester.

Der kan sove omkring 38 på Lærkedal, 16 i den ene sovesal og 18 i den anden. Derudover er der 2 lederrum med hver en seng i soveafdelingen. I hovedehuset er der mulighed for at der kan sove en i hver af de 2 "tanterum".

Der udover er der rigtig gode muligheder for at telte omkring stedet.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at se stedet inden du beslutter dig.

Adressen på Lærkedal er Præsteskovvej 17, 5672 Broby. Vi gør opmærksom på at det ikke er nogen god ide at sende post til denne adresse, da den kun tilfældigt bliver tømt. Vi beder derfor om alt post  sendes til Trente Mølle, Trentevej 7, 5672 Borby. Dette gælder dog ikke post til elever på lejrskole og lign.

I menuen til venstre kan du læse mere om Lærkedal og forhåbentlig finde svar på en masse spørgsmål.

Da hjemmesiden er under konstant opbygning - hører vi meget gerne hvis der er noget du mangler.

 

 

sovebygningenSoveafdelingen er i den nu ombyggede gl. svinestald.

 

spisestuenpejsestuenUndervisningslokalet

Spisestuen                                                                 Pejsestuen-- nu med trægulv!                                Undervisningslokalet

 

Grundplan

E-mail Print PDF

 

Grundplan